THT Groep als elektrotechnisch installatiebedrijf

Beseft u zich dat u voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen vaak afhankelijk bent van elektriciteit? Zorg daarom voor goed onderhoud, noodstroomvoorzieningen en laat preventieve inspecties uitvoeren door een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Elektrotechnisch installateur

THT Groep is een door Techniek Nederland erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij kunnen voorzien in de installatie van betrouwbare, gebruiksvriendelijke, duurzame en vooral veilige licht- en krachtinstallaties. Dit doen wij bij zowel nieuwbouw, renovaties als bestaande bouw. Daarnaast installeren wij intercomsystemen, oplaadpalen voor elektrische voertuigen en meer.

Preventief en planmatig onderhoud

Naast elektrotechnische installatie zijn wij ook expert op het gebied van zowel preventief als planmatig onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden en periodiek testen van noodstroomvoorzieningen en verdeelkasten. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud aan kantoorpanden van ministeries, gemeenten, bedrijven et cetera. 

Inspecties voor bedrijfszekerheid

Om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en uw risico te beperken kunnen we ook inspecties uitvoeren. Neem bijvoorbeeld een laagspanningsinspectie, een inspectie van de arbeidsmiddelen of een keuring van klimmaterieel. Een dergelijke keuring werkt preventief en biedt de gewenste bedrijfszekerheid. 

Elektrotechniek Den Haag e.o.

Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf speelt THT Groep een belangrijke rol in de wereld van elektrotechniek. Op zoek naar een elektrotechnisch installateur in de regio Den Haag of daarbuiten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op