THT Groep als domotica installateur

Waarom domotica en wat is het precies? 

De behoefte aan wooncomfort, gezondheid en veiligheid neemt toe. Daarnaast wordt er over de hele wereld steeds bewuster met energie omgegaan. Als gevolg daarvan wordt er in steeds meer gebouwen en huishoudens geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan lampen die aangaan wanneer de zon ondergaat. Of de verwarming die je niet meer zelf hoeft te programmeren, maar die zich aanpast aan jouw ritme. 

Kortom: de term domotica omvat alle technologische toepassingen die processen in jouw huis, kantoor of pand automatiseren. Zo kan een domotica installateur met behulp van deze technologische toepassingen ook de (huishoudelijke) apparatuur en toegangscontrole van bedrijfspanden automatiseren. 

Domotica van A tot Z

THT Groep kan u van A tot Z voorzien van KNX domotica. Van het gericht adviseren over de inzet van domotica tot het ontwerpen en aanleggen van speciale voorzieningen. Dit doen wij onder andere voor directe gebruikers, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze specialiteit is de bekabeling van een uitgekiend datacommunicatienetwerk. Oftewel: de koppeling tussen verschillende apparaten als telefoons, computers, printers en stuursystemen.

Domotica installateur Den Haag e.o.

Als landelijk erkend domotica installateur en KNX domotica specialist speelt THT Groep een belangrijke rol. Meer weten over domotica bediening of installatie in de regio Den Haag en daarbuiten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op