Duurzame energie

De zon als primaire bron van energie!

De groeiende afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vergroot de noodzaak van gedecentraliseerde energieopwekking met behulp van de zon als onze primaire bron. Deze potentiele energie is onbeperkt en voldoende om ons permanent te voorzien van een eindeloze aanvoer van energie. Elke dag verschaft de zon ons 10.000 keer meer energie dan we nodig hebben. Deze constante energiebron levert warmte en licht en is dus essentieel voor al het leven op aarde. Investeren in zonnepanelen om uw eigen energie op een milieubewuste manier op te wekken? Een goede keuze als u om de toekomst geeft. Verminderen van CO2 uitstoot is tegenwoordig continue in het nieuws.

Met behulp van de door THT Elektrotechniek geinstalleerde zonnepanelen draagt u een steentje bij met de zon als bron. Bovendien verdient u de investering binnen een aantal jaar terug, met de snel stijgende energieprijzen een verstandige investering en een goed vooruitzicht! Het principe is eenvoudig; Zonlicht omvormen naar bruikbare energie dmv PV Systemen (Photo Voltaische). Goed voor het milieu en geen beroep meer doen op de snel krimpende voorraad fossiele brandstoffen van moedertje aarde. Dus bewust en verantwoord investeren.

Toch zijn er geavanceerde technieken nodig voordat er ook daadwerkelijk bruikbare, door zonne-energie opgewekte stroom uit uw stopcontact komt. THT Elektrotechniek is hierin gespecialiceerd en kan u alles vertellen over deze technieken. Een actuele energielijst van PV panelen, omvormersystemen en andere producten voor net-gekoppelde zonne-energie is jaarlijks beschikbaar. Ook worden er door de overheid regelmatig subsidies beschikbaar gesteld voor PV systemen. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van zonnepanelen, lees dan verder of bel ons voor een afspraak met een van onze PV adviseurs.