Beveiliging

THT ziet beveiliging als een totaalconcept. We onderscheiden ons dan ook met een breed assortiment aan producten en diensten en werken doelgericht toe naar een integrale beveiliging van uw organisatie. Mede dankzij onze visie op beveiligen en het periodieke onderhoud aan de installaties komt de continuïteit van uw bedrijfsvoering geen moment in gevaar.

Uw organisatie in veilige handen

THT zorgt voor een beveiligingspakket dat naadloos aansluit bij uw organisatie. Na een uitgebreide risicoanalyse volgt een unieke combinatie van oplossingen. Samen vormen die binnen één beheersysteem de optimale beveiligingsoplossing voor uw bedrijf. Denk hierbij aan inbraakbeveiliging, toegangsregulering en camerabeveiliging.

Diensten voor een gerust gevoel

Naast al deze producten biedt THT u ook diensten aan zoals beveiligingsadvies, projectmanagement en onderhoudscontracten voor het instant houden van uw installaties. Bovendien kunt u bij ons terecht voor meldkamerdiensten. Dit uiteraard naast optimale service en volledig onderhoud van uw beveiligingssystemen.

Bouw op onze brede expertise

THT is al meer dan 25 jaar een (BORG) erkend beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat al onze beveiligingsdiensten voldoen aan streng genormeerde eisen. Ook de vertrouwelijke gegevens van uw beveiligingsoplossingen zijn gegarandeerd in goede handen. Kortom, u kunt bouwen op een partner die u ondersteunt met een brede expertise op het vlak van beveiliging. We nemen u alle zorgen rondom beveiligingsvraagstukken uit handen, maken beveiliging effectief en zien geen detail over het hoofd.

Vertrouwt u op THT, dan vertrouwt u op een partner die zorgt voor de veiligheid van uw gehele organisatie. Een geruststellende gedachte.