Laadpalen

Als u werkelijk een MVO ondernemer bent of een persoon met een groen hart, dan kunt u dat nu laten zien. Met uw eigen e-laadstation: een oplaadpunt voor elektrische voertuigen met een stekker oplaad mogelijkheid. Pal voor uw deur, op uw parkeerterrein of in uw eigen (VVE) garage. Desnoods in uw eigen huiskleuren, met uw eigen bedrijfslogo.

Strak ontworpen laadpaal
Elektrische auto's zijn in opmars. Dus parkeren er ook steeds meer klanten hun milieuvriendelijke voertuig voor uw deur of in uw garage. Met ons e-laadstation laat u zien dat deze klanten meer dan welkom zijn en onderscheidt u zich zichtbaar als groene gastheer cq ondernemer.

THT is uw laadpalen specialist

Onze goed opgeleide monteurs gaan regelmatig op training en zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die laadpalen u kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is onze kennis over Load Balancing, Home Energy Management en Solar Charging. Hierdoor kunnen wij uw laadpaal zo installeren dat u geen extra kosten hoeft te maken voor snelladen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een handige energie management tool inzicht te krijgen in groot stroomverbruikers. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de directe oplaadkosten van uw auto(s).

THT Elektrotechniek heeft echt verstand van elektrotechniek en al vele e-laadpalen met succes en naar tevredenheid geplaatst. Bent u onze volgende klant?