Home Advanced

De Home Advanced is de 3e generatie laadpaal van NewMotion: verbonden met internet, waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto’s. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in uw stroomverbruik via uw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal laadpunt voor thuisgebruik voor particulieren, ondernemers en leaserijders. Via automatische facturering worden de gemaakte stroomkosten verrekend met uw werkgever of eigen onderneming.

Met de gratis laadpas kan ook bij openbare laadpalen geladen worden. Maandelijks ontvangt u een overzicht met alle laadtransacties in een duidelijk overzicht. Eenvoudig en volledig “fiscus proof”.  Naast automatische verrekening zijn ook allerlei andere slimme diensten mogelijk zoals Dynamic Load Balancing, Plug & Charge en e-mail notificaties. Alles overzichtelijk in de online portal van My.NewMotion.com

De "Home Advanced" laadpaal van NewMotion, was vroeger bekend onder de naam The New Motion “Lolo 3”.

 

Vaste kabel mogelijk

Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
 

Online

Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
 

Toegangsrestrictie

Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.
 

Gegevens

  • Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
  • Vaste kabel: Optioneel
  • Werking: Online
  • Montage: Wand, Paal
  • Automatische stroomkostenverrekening: Ja
  • Aansluiting: Type 2
  • Toegangsrestrictie: Ja