Tesla chargers

Oplaadinstallatie voor thuis

 

Eén van de gemakken van een elektrische auto is het wakker worden met een volledig opgeladen batterij. Wij willen ervoor zorgen dat u direct na ontvangst van uw auto dit kan ervaren. Daarom raden we aan om uw laadlocatie klaar te maken terwijl u wacht op de levering van uw Tesla. Hieronder vind u de informatie om dit voor te bereiden.

Wat te installeren?

De Tesla Wall Connector is de meest praktische manier om thuis te laden. Dit laadpunt heeft een vaste kabel die direct in de auto geplugd kan worden en is verkrijgbaar in twee verschillende kabellengtes; 2.5 en 7.5 meter. Alle elektrische auto’s met een type 2 aansluiting kunnen ook met een Tesla Wall Connector geladen worden.

De Tesla Wall Connector ondersteunt laden tot 22 kW. De laadsnelheid hangt echter af van de netwerkaansluiting en de configuratie van de auto.

  • De meerderheid van huizen heeft een 3-fase netwerkaansluiting. Hiermee kan tot 11 kW of 54 km/uur* geladen worden, wat meer dan voldoende is om 's nachts helemaal op te laden.
  • Als een grotere netwerkaansluiting beschikbaar is, of u bent van plan te verzwaren, dan kan een Tesla tot 16.5 kW of 81 km/uur* geladen worden. Om deze snelheid te halen, moet ook de interne lader upgrade in de configuratie van het voertuig zitten.