Comfort technologie

De behoefte aan wooncomfort, gezondheid en veiligheid neemt toe; tevens wordt er bewuster met energie omgegaan. Als gevolg daarvan worden er steeds meer gebouwen geautomatiseerd. Onder andere de verwarming, verlichting, huishoudelijke apparatuur en toegangscontrole kunnen geautomatiseerd worden. THT Elektrotechniek speelt hierin als KNX domoticaspecialist en landelijk erkend elektrotechnisch installateur een belangrijke rol.

Maar ook als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van speciale voorzieningen, het meedenken over nut en noodzaak en gericht adviseren van u als klant. Of u nu een directe gebruiker bent, een woningcorporatie of een zorginstelling, de KNX specialisten en KNX systeemintegrators van THT Elektrotechniek denken met u mee.

Nederland vergrijst. Dat klinkt wellicht zorgwekkend. Maar niet voor onze klanten! Want ook voor een vergrijzend Nederland zien wij tal van technische kansen. Domotica is hierbij misschien nog wel de meest innovatieve kans. Domotica omvat elektronische toepassingen waarmee u uw woning levensloopbestendig kunt maken en waarmee u eenvoudig lokaal, maar ook op afstand alle functies kunt benutten (energiemanagement, verlichting, communicatie, klimaatbeheersing, beveiliging, entertainment, etc.). Een woning met domotica maakt het mogelijk dat mensen met een handicap, ouderen, chronisch zieken, slechtzienden en slechthorenden langer thuis kunnen verblijven. De controle en besturing van de domotica kan na een deskundige programmering door uw installateur op kinderlijk eenvoudige wijze door de bewoner en/of een dienstverlener (telecare) zelf worden gedaan.