Overheid

De beste techniek voor publieke gebouwen

THT Elektrotechniek, uitgebreide ervaring in de overheidssector

Elke dag weer wordt uw locatie bezocht door vele tientallen burgers, medewerkers en bezoekers. Het is uw wens een open en toegankelijke overheidsinstelling te zijn. Een plek waar mensen prettig kunnen werken en verblijven. Een goed gebouw is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Uit onderzoek blijkt dat een goed klimaat significante invloed heeft op de werkprestaties. THT Elektrotechniek zorgt voor efficiënte gebouwen met optimale voorzieningen. Dankzij onze jarenlange ervaring in scholen, kantoren, gemeentehuizen, ministeries en andere publieke gebouwen is THT Elektrotechniek een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie van overheidsgebouw(en).

Het voordeel van een complete technische dienstverlener

Als technisch dienstverlener kan THT Elektrotechniek  alle denkbare facetten van de techniek in een publiek gebouw verzorgen. Denk aan klimaatinstallaties, warm water- en stroomvoorziening, uitgebreide ICT-infrastructuur en computeraansluitingen, professionele keukeninstallaties en/of een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Uw betrouwbare installateur op de achtergrond

THT Elektrotechniek biedt u het voordeel van één aanspreekpunt en jarenlange ervaring met projecten voor de overheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens de verbouwing van een publiek gebouw of bij onderhoudswerkzaamheden snel en geruisloos kan werken. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden uit met zo min mogelijk overlast voor uw dagelijkse gang van zaken.

Wij helpen u bij: