Beveiliging en overheid

THT Elektrotechniek helpt u bij de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers

THT Elektrotechniek is Borg gecertificeerd en uw partner in beveiliging

Binnen overheidsgebouwen is het tijdens werkuren een komen en gaan van mensen. Dit vraagt uiteraard om een andere vorm van beveiliging dan wanneer uw organisatie gesloten is. Dankzij technische hulpmiddelen en het inrichten van een uitgekiende opvolging kunt u overlast en het risico op incidenten drastisch verkleinen.

Camera-observatiesystemen

Hoogwaardige en speciaal geselecteerde systemen voor camera-observatie maken het mogelijk uw domein continu nauwlettend te bewaken zonder daarbij de privacy te schenden. Een ander voordeel van deze systemen is dat u minder afhankelijkheid bent van mankracht en dat heeft weer een positief effect op het exploitatieresultaat. Camera-observatie is ideaal voor onderwijsinstellingen die zelf verantwoordelijk zijn voor de openbare veiligheid.

Beveiliging op maat

Aan de hand van uw situatie en aandachtsgebieden analyseert THT Elektrotechniek welk type observatie van het betreffende gebied de beste oplossing is. THT Elektrotechniek heeft veel ervaring met het plaatsen van verschillende beveiligingssystemen. Ook voor het onderhoud en beheer van het complete systeem van intelligente camera-observatie is THT Elektrotechniek uw partner.