Brandveiligheid en overheid

Binnen uw gemeentehuis of andersoortig publieke ruimte is het van belang dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers goed gefaciliteerd is. Met name op het gebied van brandveiligheid. THT Elektrotechniek is sinds 2014 niet meer BMI gecertificeerd, maar is nog steeds uw partner op het gebied van preventieve en reactieve installaties.

Op het gebied van brandbeveiliging biedt THT Elektrotechniek, desgewenst in samenwerking met een BMI gecertificeerde partner, een compleet pakket oplossingen aan voor de veiligheid van publieke gebouw, en om medewerkers en bezoekers te beschermen. Branddetectie is van belang. Evenals voldoende brandblussers, die ervoor zorgen dat de brand zo snel mogelijk bedwongen kan worden. Elk gebouw en elke situatie is anders en daarom wordt de brandbeveiligingsmethode altijd op maat verzorgt.

Beheer van brandbeveiligingsinstallaties in publieke ruimtes

Het is van levensbelang dat de brandbeveilingsinstallatie goed functioneert op het moment dat het nodig is. Daarom moeten deze installaties regelmatig nagekeken en getest worden en is beheer en onderhoud van groot belang. Immers, wanneer de brandbeveiliging niet werkt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Ook het onderhoud en beheer van uw brandbeveiliging kunnen wij voor u organiseren. Wij zorgen er dan in samenwerking met onze BMI erkende partners voor dat de installatie in topconditie blijft.

Tip: Begin zo vroeg mogelijk met nadenken over brandbeveiliging wanneer u (ver)bouwplannen hebt. Zo bent u verzekerd van het juiste systeem in uw pand.