Gebouwbeheer en VvE's

Technische voorzieningen die bijdragen aan de tevredenheid van uw huurders en eigenaren

THT Elektrotechniek beheert uw techniek

U wilt dat uw gebouwen in blijvende topconditie zijn en blijven. Dat geldt ook voor alle gebouwgebonden installaties. THT Elektrotechniek draagt graag zorg voor al uw technisch beheer, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Wij gaan verder dan alleen het verhelpen van een storing en werken samen met specialistische partners om u het gemak te bieden van één communicatielijn en het voordeel van een multidisciplinaire oplossing.

Technisch beheer altijd dichtbij

Voor al uw gebouwen is het handig als u één aanspreekpunt hebt waar u alles kunt regelen. THT Elektrotechniek gelooft in unieke oplossingen voor unieke organisaties. Altijd een oplossing op maat.  Zo kunnen we u altijd een passend antwoord bieden voor het beheer van uw technische installaties.

Ook bouwtechnisch onderhoud

THT Elektrotechniek  heeft veel ervaring met bouwtechnisch onderhoud en dat is voor u natuurlijk wel zo gemakkelijk. Ook op het gebied van efficiency en (energie) kostenbesparing kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden op de langere termijn. Immers, het verlagen van de CO2-footprint doet u niet van de ene dag op de andere. THT Elektrotechniek adviseert u daarom in een meerjarenplan hoe u dit het beste kunt doen.