Energiekosten en vastgoed

Verduurzamen van uw vastgoed en verlaging van de energiekosten voor de eindgebruiker?

THT Elektrotechniek helpt u energie te besparen en hiermee de CO2 uitstoot van uw gebouw te verminderen.

Als vastgoedeigenaar en/of beheerder staat verduurzaming hoog op de agenda. U wilt immers uw vastgoed verhuur- en verkoopbaar houden en een energiezuinig gebouw is belangrijk voor eindgebruikers. U wilt hen optimaal comfort bieden én een lage energierekening. THT Elektrotechniek helpt u concrete maatregelen te nemen, die leiden tot structureel lagere energiekosten.

Energiebesparingen opsporen

Energiebesparingen in bestaande gebouwen zijn meestal eenvoudiger te realiseren dan u wellicht denkt. Door de prestaties van installaties in kaart te brengen, een energieonderzoek uit te voeren of door een contract- en factuurcontrole weet THT Elektrotechniek de energieverspillingen goed te lokaliseren. De oplossing varieert van het opnieuw inregelen van inefficiënte installaties tot het simpelweg bijstellen van het energiecontract met uw energieleverancier, maar kan ook beleidsmatig van aard zijn.

Concreet energieadvies levert snel geld op

Wat uw vraag ook is, THT Elektrotechniek voorziet u van een integraal en onderbouwd energieadvies dat volledig afgestemd is op uw vastgoed. Een totaalpakket aan praktische maatregelen, waarmee u vrijwel direct kunt besparen op uw energiekosten en mogelijk zelfs op uw onderhoudskosten. Uiteraard kan THT Elektrotechniek u ook van dienst zijn bij het realiseren van de energiebesparende maatregelen en bij het monitoren voor een blijvend rendement.

THT Elektrotechniek regelt uw energielabel

Ook voor het opstellen cq aanvragen van een energielabel bent u bij THT Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij brengen in kaart hoe energiezuinig uw vastgoed is en waar nog mogelijkheden zitten voor energiebesparing.