Beheer en vastgoed

Uw technisch beheer en onderhoud beter regelen?

THT Elektrotechniek beheert uw techniek

U wilt uw gebouwen in blijvende topconditie houden voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. U wilt zich daarnaast ook vooral blijven richten op uw kerncompetities. THT Elektrotechniek biedt u daarom één aanspreekpunt voor al uw technisch beheer. Wij gaan verder dan alleen het verhelpen van een storing en werken samen met specialistische partners om u het gemak te bieden van één communicatielijn en het voordeel van een multidisciplinaire oplossing.

Technisch beheer altijd dichtbij

Voor alle gebouwen die u beheert is het wel zo handig als u één aanspreekpunt hebt waar u alles kunt regelen. THT Elektrotechniek levert dienstverlening op maat en persoonlijk. Zo kunnen we u altijd een passende oplossing bieden in het beheer van uw technische installaties.

Ook bouwtechnisch onderhoud

THT Elektrotechniek heeft tevens ervaring met bouwtechnisch onderhoud en dat is voor u natuurlijk wel zo gemakkelijk. U kunt kiezen voor 24-uurs service zeven dagen per week op zowel de bouwkundige als de installatietechnische onderdelen van uw gebouwen. Ook op het gebied van efficiency en (energie)kostenbesparing kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden op de langere termijn. Immers, het verlagen van uw CO2-footprint doet u niet van de ene dag op de andere. Wij adviseren u daarom in een meerjarenplan (MOP) en hoe u dit het beste kunt doen.

Duurzaam besparen

Bij THT Elektrotechniek is de zorg voor uw gebouwen volledig toegespitst op de specifieke situatie en uw wensen. Het verhelpen van storingen en advies over meerjarenbegrotingen, energieverbruik en technische exploitatie kunnen voor u van wezenlijk (financieel) belang zijn. THT Elektrotechniek benadert elke situatie daarom multidisciplinair. Onze ervaring in de vastgoedbranche en kennis van duurzame technieken leveren u extra voordeel op in de vorm van integrale oplossingen met een optimaal resultaat: het voorkomen van uitval van installaties en het verlagen van uw total cost of ownership.