Gebouwbeheer

Kan gebouwtechniek de beleving van bezoekers en gebruikers ondersteunen?

THT Elektrotechniek beheert uw techniek

In uw wereld is beleving het allerbelangrijkste. Dat vraagt om gebouwen en installaties die in topconditie zijn. THT Elektrotechniek is uw partner op het gebied van technisch beheer. Wij nemen alle werkzaamheden desgewenst van u over, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kerntaak: klanten een plezierige dag bezorgen. THT Elektrotechniek werkt samen met specialistische partners, zodat u het gemak hebt van één communicatielijn en het voordeel van een multidisciplinaire oplossing.

Technisch beheer altijd dichtbij

Of uw organisatie nu gecentreerd is op één plek in het land of meerdere locaties telt, het is altijd handig om met al uw vragen bij één vertrouwd aanspreekpunt terecht te kunnen. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in de randstad zijn wij in staat om u ten alle tijden snel en deskundig van dienst te zijn. Dat betekent dat u altijd bij THT Elektrotechniek terecht kunt voor een specifieke oplossing voor het beheer van uw technische installaties. Met maximaal gebruikerscomfort voor uw klanten en medewerkers.

THT Elektrotechniek : voor uw bouwtechnisch onderhoud

THT Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring met bouwtechnisch onderhoud en dat is voor u wel zo gemakkelijk. U kunt desgewenst gebruikmaken van 24-uurs service zeven dagen per week op zowel de bouwkundige als de installatietechnische onderdelen van uw gebouw(en). Streeft u naar efficiency en (energie)kostenbesparing? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden op de lange termijn. Immers, het verlagen van uw CO2-footprint doet u niet van de ene op de andere dag. THT Elektrotechniek geeft u het beste advies.

Beheer op maat

Bij THT Elektrotechniek is de zorg voor uw gebouw(en) volledig toegesneden op uw specifieke situatie en wensen. Het verhelpen van storingen en advies over meerjarenbegrotingen, energieverbruik en technische exploitatie kunnen voor u van wezenlijk (financieel) belang zijn. THT Elektrotechniek  benadert elke situatie daarom multidisciplinair. Onze ervaring in de sport-, cultuur- en recreatiebranche en kennis van duurzame technieken leveren u extra voordeel op in de vorm van integrale oplossingen met een optimaal resultaat: het voorkomen van uitval van installaties en het verlagen van uw total cost of ownership.