Beveiliging en onderwijs

THT Elektrotechniek helpt u bij het verhogen van de veiligheid voor uw leerlingen en medewerkers

THT Elektrotechniek uw partner in beveiliging

Op uw onderwijslocatie is het tijdens werkuren een komen en gaan van mensen. Dit vraagt uiteraard om een andere vorm van security dan wanneer uw organisatie gesloten is. Dankzij technische hulpmiddelen en het inrichten van een uitgekiende opvolging kunt u overlast en het risico op incidenten drastisch verkleinen.

Camera-observatie systemen

Hoogwaardige en speciaal geselecteerde systemen voor cameraobservatie maken het mogelijk uw domein continu nauwlettend te bewaken zonder daarbij de privacy te schenden. Een ander voordeel van deze systemen is dat u minder afhankelijkheid bent van mankracht en dat heeft weer een positief effect op het exploitatieresultaat. Camera-observatie is ideaal voor onderwijsinstellingen die zelf verantwoordelijk zijn voor de openbare veiligheid.

Beveiliging op maat

Aan de hand van uw situatie en aandachtsgebieden analyseert THT Elektrotechniek wat voor de observatie van het betreffende gebied de beste oplossing is. THT Elektrotechniek heeft veel ervaring met het plaatsen en onderhoudenĀ van verschillende soorten beveiligingssystemen. Ook voor het onderhoud en beheer vanĀ intelligente camera-observatiesystemen is THT Elektrotechniek uw partner.