Brandveiligheid

Brandbeveiliging, onmisbaar in hotels, museum, theaters en sportcomplexen

Brand in uw pand is een situatie waar u niet in wilt belanden. Daarom is een juiste brandbeveiligingsinstallatie van groot belang om uw gasten en, medewerkers en uw gebouw tegen brand te beschermen.

Brandbeveiliging – een investering die zich echt uitbetaald

Op het gebied van brandbeveiliging biedt THT Elektrotechniek  een compleet pakket oplossingen aan voor de veiligheid van uw gasten en medewerkers en uw gebouw beschermen. Branddetectie en een goede vluchtroute signalering zijn van belang. Evenals voldoende brandblussers en brandbeveilgingsinstallaties zoals een watermist- of sprinklersysteem, die ervoor zorgen dat de brand zo snel mogelijk bedwongen kan worden. THT Elektrotechniek  verzorgt deze brandbeveiligingssystemen in uw pand. Elk gebouw en elke situatie is anders en daarom wordt de brandbeveiligingsmethode op uw situatie aangepast.

Brandbeveiligingseisen, hoe voldoe ik hieraan?

Ook moet u voldoen aan de wettelijke voorschriften en regelgeving op het gebied van brandveiligheid, zoals omschreven in het Bouwbesluit 2012 en normen als NEN 2535, NEN 1073 en NEN 2575. Wat houdt dit in en hoe voldoet mijn bedrijf hieraan? – zijn vragen waarmee THT Elektrotechniek u graag verder helpt.

Hoe beheer ik de brandbeveiligingsinstallaties in mijn hotel, museum, theater of sportcomplex?

Het is van levensbelang dat de brandbeveilingsinstallatie goed functioneert op het moment dat het nodig is. Daarom moeten deze installaties regelmatig nagekeken en getest worden en is beheer en onderhoud van groot belang. Immers, wanneer de brandbeveiliging niet werkt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Ook het onderhoud en beheer van uw brandbeveiliging kunt u met een gerust hart overlaten aan THT Elektrotechniek, die ervoor zorgt dat de installatie in topconditie is en blijft.

Tip: Begin zo vroeg mogelijk met nadenken over brandbeveiliging wanneer u (ver)bouwplannen hebt. Zo bent u verzekerd van het juiste systeem in uw pand.